BIO
Sunniva Lind Høverstad er mitt fulle navn. Jeg er født I Oslo, og vokste opp på Ekeberg og Bekkelaget, med en oversetter-far og en journalist-mor. Siden da har jeg bodd i Trondheim, på Halsnøy, Barcelona, Mexico City, Liverpool og New York. Mine to første, største og vedvarende lidenskaper er skuespill og musikk. Jeg tror ikke på skjebnen — men er det noe jeg er satt på jorda for å gjøre er det å spille. Det er krevende å investere i begge deler — derfor pleier jeg å si at skuespill er min make, og musikk min elsker på si. Som profesjonel skuespiller, og semi-profesjonell musiker, blir det ikke så mye tid til overs. Men når det gjør det liker jeg å gjøre andre ting også. Som skrive, å tegne, å lære språk, å lage film, å danse, og å gå barbeint i gresset. TØFFE TING JEG HAR GJORT
- Oversatt selvbiografien JEG ER OZZY (Ozzy Osbourne m/Chris Ayres) fra engelsk til norsk, i samarbeid med pappa Torstein Bugge Høverstad.
- Varmet opp for SKUNK ANANSIE på Sentrum Scene, med I, VOLATILE.
- Hoppet fra et helikopter (med fallskjerm). Det var fett!
- Hoppet fra en bro (med strikk). Det var grufullt. - Laget en meme som utløste nasjonal deling (den med SIV JENSEN/URSULA).
- Spontanflyttet til Mexico for å skrive roman. - Startet eget label og gitt ut (snart) to plater. KONTAKT
sunnivalindhoverstad@gmail.com ONLINE BILDER TimeToRiot: Feature +

 

profil Stagepool Skuespillerkatalogen Instagram
OM MEG SUNNIVALIND.COM